Use this dismissible announcement area to promote sales and important site-wide messages.

Viaţa bate...viaţa.

Cunoşti acea concepţie care stabileşte că lucrurile în viaţă trebuie făcute într-o anumită ordine, la un anumit timp şi într-o anumită formă?

Cine a stabilit această concepţie care te călăuzeşte? Care este motivul existenţei acestui vector social şi mai ales, pentru cine trebuie urmat acest parcurs prestabilit?

Un răspuns simplu este: aşa se face!

Atât de des întâlneşti această concepţie încât ai ajuns să o asimilezi fără să îi dai sens, fără să o treci prin filtrul gândirii profunde şi al simţurilor proprii.

Cu siguranţă debutul tău în viaţă are un ghidaj şi el porneşte din copilărie. Este esenţial să primeşti această îndrumare într-un mod sănătos, dar este la fel de important ca, mai departe, adult fiind, să îţi poţi stabili singur drumul tău, alegerile tale, calea ta, viaţa ta.

Chiar dacă ai ales să nu ai copii, de exemplu, să nu te căsătoreşti poate, să locuieşti cu chirie sau să schimbi jobul la fiecare 5 ani, să schimbi cercul de prieteni sau ai devenit vegetarian, acest lucru nu înseamnă că EŞTI greşit în viaţa ta.

Pentru cine contează ordinea lucrurilor în viaţa ta, în afară de tine? Pentru cine starea ta de bine este un subiect de interes, în afară de tine?

Tu eşti singurul care stabileşte ce face în viaţa sa, după propriul ritm şi sens, nu altcineva. Bucură-te de propria ordine şi fii fericit aşa cum eşti! Evoluează, experimentează, fii bun cu tine şi cu cei din jurul tău, dar întotdeauna autentic pentru tine şi nu pentru alţii.

La sfârşitul zilei nimic din ce ai făcut sau nu ai făcut nu va conta în plus, iar pentru ziua următoare vor exista alte subiecte pregătite pentru a fi disecate de exterior.

Aşa că fii bine cu tine şi alegerile tale, iar când ele nu se mai potrivesc cu tine, schimbă-le pentru că tu simţi nevoia asta, nu pentru că aşa trebuie sau pentru că aşa se face, ci pentru că ţie, acele lucruri, nu îţi mai servesc într-un mod benefic.

Evoluează cu fiecare experienţă, indiferent de natura ei!

Rămâi conectat

Te anunțăm când apar noi perspective pătrunzătoare
Thank you! Your submission has been received!
An error occurred, please check your input.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI