DESPRE COACHING

Etimologic, cuvântul "coach" definește o stare de antrenament. Pentru ce ai nevoie să te antrenezi? Răspunsul este simplu: pentru viață!

Nimeni nu te pregătește pentru ce urmează în viața ta. Viața ți se oferă ca un DAR și fiecare face cu acest DAR ce vrea sau ce știe. Cunoști vreodată ce să faci cu un DAR atunci când ți se oferă? În majoritatea cazurilor nu prea știi.

Îl accepți, îl contemplezi pentru o vreme, te gândești unde ai putea să îi găsești utilitatea și îl integrezi. Dar când acel DAR este viața însăși, ce faci cu ea? Fiecare ce vede în jurul său, ce aude sau citește de la alții, și, într-un fel sau altul, viața se derulează și odată cu ea și tu.

Dar, cât de conștient ești de propria viață? Cât de mult poți să îți explici semnificația ei, sensul ei, cum îți creezi valorile, limitele sănătoase și implicit evoluția?

Te-ai întrebat vreodată cât de mult îți aparțin deciziile? Cât de des impui limite? Care este exemplul de urmat pe care îl generezi în jurul tău?

Care este, pentru tine, motivația job-ului tău? Cât de mulțumit ești de interacțiunea ta cu oamenii? Ești fericit cu alegerile tale? Ce te motivează zilnic să mergi mai departe?

Antrenamentul pentru viață este un concept relativ nou, dar atât de necesar. Orice faci în viață necesită antrenament, o pregătire pentru a obține rezultate.

“Mă antrenez” este definiția perfectă care îmbină toate aceste elemente: mă antrenez să depășesc o situație, mă antrenez să devin mai bun, mă antrenez să îmi iau propriile decizii, mă antrenez să îmi folosesc potențialul, mă antrenez pentru mine!

TE ANTRENĂM

Îți oferim deschidere fără judecăți sau impunere de reguli, într-o stare de empatie, preocupare pentru starea ta de bine și integrare cu propriile idei și sugestii.

FOUNDER

ANDREEA

Cred în bunătatea oamenilor, în puterea lor de manifestare, în generozitate, empatie, echilibru, cred că dacă fiecare dintre noi face un gest bun zilnic, binele se adună, devine o forță, ne poate defini într-o zi ca națiune.

M-am format profesional ajutând oameni și am descoperit personal că ceea ce fac este în deplină concordanță cu natura mea.

Sunt avocat și coach, iar îmbinarea celor cele două profesii reprezintă structura perfectă care mă definește și pe care o ofer suport mai departe tuturor celor care au nevoie de un sprijin, la un moment dat, în parcursul lor.

Te invit să descoperi programele ARIA Coaching pe care le-am creat și să pornim împreună în călătorie.

UN PARTENERIAT
DE CREȘTERE

Îți oferim deschidere fără judecăți sau impunere de reguli, într-o stare de empatie, preocupare pentru starea ta de bine și integrare cu propriile idei și sugestii.

Odată descoperită starea de echilibru, aceasta va deveni noul tău mod de viață și vei ști că de acum îți aparții.

Dacă ai devenit brusc nelămurit sau măcar curios, acesta este primul pas. Fii preocupat, antrenează-te și începe să îți conturezi propriul drum.

ARIA Coaching se adresează tuturor, fără limite de statut sau concepții personale, menirea sa fiind aceea de a oferi un sprijin, care să propulseze dincolo de barierele impuse sau create într-un context.