Use this dismissible announcement area to promote sales and important site-wide messages.

Rescrie povestea vieţii tale.

Cum?  Când?  Oricând eşti pregătit!

Oricând ai încheiat un capitol greu din viaţa ta, oricând nu te mai regăseşti într-un loc bătătorit, oricând simţi că vrei să respiri din nou, oricând vrei să ştergi praful neputinţei, oricând ai înţeles lecţia, oricând începi să îţi simţi inima că bate din nou, nu ezita şi păşeşte!

Spre ce poţi păşi?  Spre orice diferit faţă de ceea ce a fost şi nu ţi-a făcut bine.

Păstrează amintirile plăcute, fă-le un loc în trecutul tău, elimină nepotrivirile şi lasă-te purtat de val. Un val conştient al schimbării venit să te ajute să te regăseşti, să te aduni…începe şi rescrie.

Nu te lăsa intimidat de poveştile altora, TU eşti povestea ta de succes!

Poate nu la fel de colorată, poate nu la fel de spumoasă, poate cu mai puţine personaje, dar ce contează asta?!

Conteaza că este povestea ta, pe care ai creat-o, pe care ai trăit-o, care te-a modelat, care ţi-a oferit oportunitatea de a avea propriul tău conţinut, asemănător sau nu cu al celor pe care i-ai privit.

Crezi că povestea lor este mai bună? Crezi că povestea ta nu are acelaşi succes?

Nici aceste elemente de comparaţie nu vor avea relevanţă, atât timp cât fiecare poveste este unică şi are propriul personaj principal.

Fii mândru de povestea ta, dă-i valoare de inspiraţie pentru cei care doresc să o cunoască şi ai încredere că eşti capabil de noi şi noi capitole.

Niciodată nu este prea târziu sau prea devreme. Timpul potrivit este atunci când poţi face alegeri conştiente.

Ce înseamnă asta?  Înseamnă să fii sincer cu tine, să nu ocoleşti adevărul, să nu te laşi ghidat de frică, să îţi asumi experienţele de viaţă scrise deja, să decizi ce, când şi cum vrei pentru tine.

Când eşti pregătit poţi începe să rescrii povestea vieţii tale în termenii tăi, în limitele tale, în acord deplin cu tine. Nu te aştepta să fie perfect, pentru că nu există perfecţiune. Dar fii sigur că va fi diferit şi nou, aşa că bucură-te de experienţă!

Tot ce deţii este momentul prezent. El te poate ajuta să cântăreşti bine decizia, făcându-te să analizezi ceea ce nu a mers în trecut şi dându-ţi curajul de a paşi spre viitor.

Meriţi să te bucuri de succesul pe care singur ţi l-ai creat! Rămâi autentic în povestea ta de viaţă şi continuă să clădeşti mai departe, fără să îţi pese dacă cineva va fi vreodată interesat de povestea ta. Determinarea şi voinţa sunt punctele de pornire.

Fă din viaţa ta cel mai important proiect pe care vrei să îl întreprinzi!

Rămâi conectat

Te anunțăm când apar noi perspective pătrunzătoare
Thank you! Your submission has been received!
An error occurred, please check your input.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI