Use this dismissible announcement area to promote sales and important site-wide messages.

Când este menit să fie.

Auzi în jurul tău sintagma asta destul de des. O laşi să treacă fără o preocupare spre a-ţi explica sensul ei sau probabil critici persoana care o exprimă, în ideea că nu poate fi mai mult decât o aşezare de cuvinte nepotrivite. Ce să fie menit? De către cine? Şi, cum adică să fie menit?

La prima analiză pare a fi un “hazard” pe mâna căruia ai putea lăsa lucrurile să se întâmple. Şi într-o proporţie variabilă, chiar aşa este. În cadrul ei, al sintagmei, regăseşti acea lipsă de control exterioară ţie, acea forţă dincolo de tine care face lucrurile posibile şi în care eşti şi tu integrat, dar, se mai adaugă, şi acel strop de acţiune din partea ta, care va face posibilă întâlnirea persoanei potrivite ţie.

Ce înseamnă potrivit?

Înseamnă acea persoană unică pentru tine, alături de care alegi să trăieşti experienţa vieţii.

Maniera în care ea există şi prezenţa ei, te fac să îţi fie bine. Nu te completează, nu este jumătatea ta, nu este “liana” de care să te agăţi, este o persoană care împarte, în viaţa sa, valori şi principii similare ţie.

Cum ştii că este potrivită?

Sunt 5 paliere de bază: mental, emoţional, sufletesc, spiritual, fizic. Iar de aici se poate construi.

Dacă toate acestea pot fi bifate, este persoana potivită. Dar dacă poate avea o parte dintre ele şi crezi că există posibilitatea să o mai schimbi tu pe alocuri, nu te amăgi.

Relaţia de cuplu, indiferent de statutul ei social, nu ar trebui să fie forţată, pentru că ceea ce nu este natural este supus eşecului.

Ia-ţi repere din natură şi observă că totul este aşezat în echilibru, în mod natural. Fluxul natural se aplică şi în situaţia uniunii a două persoane. Iar când nu este, mai bine alege calea singurătăţii. Nu a însingurării, însă.

Rămâi în propriul echilibru şi este posibil ca această stare să îţi aducă în viaţa ta acea persoană potrivită, alături de care să experimentezi, mai frumos, parcursul vieţii.

Cu toate acestea, nu o aştepta pentru a te întregi. Asigură-te că, înainte de această uniune, tu eşti un întreg în deplină armonie cu viaţa ta. Iar apoi, permite să te bucuri de experienţă, în doi.

Rămâi conectat

Te anunțăm când apar noi perspective pătrunzătoare
Thank you! Your submission has been received!
An error occurred, please check your input.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI